24.04.2023

Hit-komedija Casabianca Irene Grdinić i Marija Lipovšeka Battifiace - Sportska dvorana Saline Vrsar - petak 12. svibnja 2023. godine u 20.00 sati. 

Hit-komedija Casabianca Irene Grdinić i Marija Lipovšeka Battifiace (tekst, režija i gluma) u organizaciji Montraker d.o.o. održat će se u Vrsaru, u sportskoj dvorani Saline-Vrsar, i to u petak,    12. svibnja 2023. godine, s početkom u 20.00 sati.
Potporu organizaciji ovog programa pružili su: Turistička zajednica Vrsar i Općina Vrsar.

Ulaz : 12,00 € (www.mojekarte.hr)

Organizator: Montraker d.o.o., Vrsar

Partneri: TZ Vrsar, Općina Vrsar

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na: www.mojekarte.hr

Casabianca je kazališna predstava koju su napisali i izvode Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, dobro poznat voditeljski dvojac s malih ekrana i raznih pozornica. Riječ je o komediji na čakavskom dijalektu koja prikazuje smiješnu stranu života tipičnog primorskog bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas. Irena i Mario, odnosno Đurđa i Franko, upoznali su se u popularnoj trejsduji. Ona je bila mlada i poduzetna, a on neiskusan i nagovorljiv. Skupa su pogledali film „Casablanca” i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo, a onda je došao brak, pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali, ali ne bez problema. Jer, kako kaže Franko: „Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…..”.