20.04.2023

Prezentacija POS-a

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) i Općina Vrsar-Orsera održale su prezentaciju Programa društveno poticane stanogradnje (POS) u srijedu, 19. travnja 2023. godine u Sportskoj dvorani Saline Vrsar u prostoru male dvorane s početkom u 14:00 sati.

 

Tijekom predavanja prezentirano je na koji se način može ostvariti rješavanje stambenog pitanja kroz POS program u Općini Vrsar-Orsera. Općinski načelnik Ivan Gerometta predstavio je buduću lokaciju planiranih POS stanova, Emina Lukin Galaso, rukovoditeljica odsjeka u Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama, predstavila je program POS-a, kreditnu liniju i kreditne uvjete programa, prosječnu prodajnu cijenu stana i način kupnje stana. Predsjednica Povjerenstva za utvrđivanje liste prvenstva za kupnju stana po Programu POS-a Iskra Jeličić Gojtan predstavila je aktualan Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Općine Vrsar-Orsera radi utvrđivanja Liste reda prvenstva

 

Zahtjevi za kupnju stana temeljem Javnog poziva s potrebnom dokumentacijom moraju biti dostavljeni najkasnije do 02. svibnja 2023. godine, osobno u pisarnicu Općine radnim danom u uredovno radno vrijeme ili putem putem pošte – preporučeno,  na adresu Općine Vrsar-Orsera, Trg Degrassi 1, 52450 Vrsar, s naznakom „JAVNI POZIV – PROGRAM POS – NE OTVARAJ“.

 

Javni poziv dostupan je na slijedećoj poveznici: https://www.vrsar.hr/javni-poziv-za-prikupljanje-zahtjeva-za-kupnju-stanova-iz-programa-drustveno-poticane-stanogradnje-pos-na-podrucju-opcine-vrsar-orsera-radi-utvrdivanja-liste-reda-prvenstva-link-na-javni-poziv/

 

Sva pitanja vezana uz Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na sljedeću adresu elektroničke pošte: stanovanje@vrsar.hr.