18.12.2017

Donacije jabuka u prosincu u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa

Crveni križ Poreč nastavio je s podjelom jabuka u prosincu, ovaj put zahvaljujući OPG-u Zelić Matku,koji je svojom donacijom od 7900 kg jabuka, omogućio podjelu jabuka ustanovama na područjima Poreča, Tara, Funtane i Vrsara. Na području općine Vrsar-Orsera jabuke su preuzeli Dječji Vrtić Tici i Osnovna škola V. Nazora, Vrsar.

To je druga po redu podjela jabuka u prosincu, već početkom mjeseca Crveni je križ zaprimio 14.8 tona jabuka iz donacije od tvrtke Rabod.o.o. koje su podijeljene potrebitima na područjima općina Vrsar, Funtana, Sv. Lovreč, Vižinada i Kaštelir.
Tom su prilikom na području općine Vrsar volonteri Crvenogkriža, uz podršku Općine Vrsar-Orsera i Montrakera d.o.o., podijelili ukupno 2,5 tona jabuka penzionerima, korisnicima prava iz socijalne skrbi, te obiteljima s troje i više djece.

Zahvaljujemo svim volonterima Vrsara koji su svojim doprinosom pomogli da jabuke budu podijeljene, a pogotovo mladim volonterima koji su se uključili u akciju darivanja: Sari Radić, Danku Đurđeviću i Sandri Ritoša.

Jabuke za sve 3  Jabuke za sve 2  Jabuke za sve