28.03.2022

Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Poštovani građani,

obavještavamo vas da je dana 25. ožujka na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Zainteresirani ponuditelji stambene jedinice mogu predati obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe” (Obrazac-pojedinačni-smještaj2022.pdf), koji je  ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice, putem maila na adresu opcina-vrsar@vrsar.hr ili neposredno u pisarnicu Općine Vrsar-Orsera, gdje se mogu podići i obrasci u tiskanom obliku, svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 sati.

Nakon zaprimanja ponude za smještaj, ponuditelj će biti obavješten o vremenu nadzora odnosno provjere da li ponuđeni smještaj zadovoljava propisane uvjete.

Stožer civilne zaštite Općine Vrsar-Orsera

Uputa o provedbi Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Obrazac-pojedinačni smještaj 2022

Potvrda Stožera civilne zaštite Općine Vrsar-Orsera