26.09.2022

Poziv na donaciju knjiga za čitaonicu Vrsar

Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe da među svojim policama potraže knjige koje mogu i žele darovati za fond knjiga čitaonice Vrsar.

Dobrodošle su knjige i za djecu i za odrasle, beletristika i stručna literatura, knjige na hrvatskom i na stranim jezicima.  Potrebno je napomenuti da knjige moraju biti uredne i neoštećene.

Količinu knjiga koje želite donirati možete javiti mailom na tea.stifanic@vrsar.hr ili telefonom na 0916132604 (8-15 sati). Nakon što javite količinu građe za donaciju, dogovorit će se termin dostave knjiga.

Citaonica Vrsar_uredena

Čitaonica Vrsar se nalazi u Staroj školi u Vrsaru u prizemlju zgrade i opremljena je sredstvima iz natječaja LAG-a “Središnja Istra” kao mjesto pogodno za uživanje u čitanju, informiranju i druženju. Prostor je zamišljen kao društveni prostor dostupan građanima u kojemu će moći naći dobru knjigu, dnevni i tjedni tisak ili pristup internetu putem računala koji će biti na raspolaganju korisnicima. Prostor čitaonice je uređen i trenutno je u fazi opremanja knjižnom građom, a otvorenje se očekuje pred kraj godine.

 

JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL
OPĆINE VRSAR-ORSERA