30.05.2018

Stolnotenisačice STK-a Vrsar na postolju Državnog prvenstva

20180525_211558[1]

U Osijeku je odigrano prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za mlađe kadetkinje i kadete. Na prvenstvu koje je trajalo od 25. do 27.5. nastupile su i mlađe kadetkinje iz Vrsara kao predstavnice Istarske i Primorsko Goranske županije postignuvši odlične rezultate i 3 postolja.

U ekipnom dijelu natjecanja stolnotenisačice Vrsara zauzele su 3. mjesto nakon pobjeda protiv Bjelovara i Samobora rezultatom 3:0 i porazom od Koprivnice 3:2.  Nastupile su: Ema Brizić, Ana Lukez i Dora Popec.

U pojedinačnom dijelu natjecanja nastupile su 32 najbolje takmičarke. Ema Brizić i Ana Lukez dospjele su do 16 najboljih dok je Dora Popec zaustavljena u borbi za medalju. U igri mješovitih parova Ema Brizić i Alen Šebelja iz Opatije poraženi u prvom kolu. Ana Lukez i Max Krtalić iz Pule poraženi u četvrtfinalu. Dora Popec je u miksu sa Zohilom iz Pule osvojila 3.mjesto i brončanu medalju.

U konkurenciji parova Ana Lukez sa partnericom iz Koprivnice Stelom Šaš dospjela do četvrtfinala dok je Dora Popec osvojila još jednu medalju i to srebrenu u paru sa Smailji iz Rijeke igravši finale. Stolnoteniska nadmetanja nastavljaju se predstojećeg vikenda u Puli za najmlađe kadetkinje i kadete u kategoriji TOP 8 regije

Čestitamo našim sportašicama STK-a Vrsar na uspjesima!