06.11.2017

Stolnoteniski klub Vrsar ostvario niz uspjeha u 2016/2017 sezoni

Načelnik Vrsara, Ivan Gerometta, je u četvrtak 26 listopada 2017 primio članove stolnoteniskog kluba Vrsar, čestitao svima na ostvarenim rezultatima u protekloj sezoni i dodijelio plakete najuspješnijim sportašima. Priznanja za uspjehe primili su stolnotenisači Ana Švarc, Martina Rioža, Sara Šverko, Maja Šuman, Dora Popec, Matej Arlović, Jan Grujović, Andi Paulišić, Mateo Kašner, Jadran Kovačev i Miodrag Banjac.

Stolnotenisači i stolnotenisačice Vrsara su u protekloj 2016/2017 sezoni ostvarili niz zapaženih uspjeha: seniorke su zauzele prvo mjesto Prve Hrvatske lige i plasman u superligu što je povijesni uspjeh STK-a Vrsar, dok su seniori zauzeli prvo mjesto u 2. HL zapad. Mlađi uzrasti stolnotenisača su županijski i regionalni prvaci, dok je Dora Popec uvrštena u reprezentaciju Hrvatske za mlađe kategorije te će u sljedeće četiri godine primati od Hrvatskog stolnoteniskog saveza sufinanciranje za sudjelovanja na međunarodnim natjecanjima.

STK Vrsar broji 30 aktivnih članova različitih uzrasta te će i u sljedećoj sezoni promovirati stolni tenis u Vrsaru, nastaviti s upisom novih članova te nastojati zadržati ligaški status.

Općina Vrsar čestita svim članovima stolnoteniskog kluba Vrsar na rezultatima i želi im puno uspjeha u sljedećoj sezoni!

STK Vrsar kod nacelnika