14.09.2020

Poziv na kuharske radionice za roditelje djece vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta.

DOMN_LOGOTIP_01-01-e1571044758631
POZIV NA KUHARSKE RADIONICE
LAG „Središnja Istra“ u sklopu projekta „Domaće od malih nogu“ organizira besplatne kuharske radionice za roditelje djece vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta.

Na radionici će se pripremati tri jednostavna ali nutritivno bogata jela spravljena od lokalnih sezonskih namirnica. Cilj radionice je prenijeti važnost zdrave prehrane temeljene na lokalnim i sezonskim namirnicama ali i podučiti pripremanju kvalitetnih „brzih“ obroka prilagođenih užurbanoj svakodnevici današnjih roditelja.

Radionica je jednodnevna i traje 3 sata, a broj polaznika je 20 osoba po radionici. Odvijati će se od 21. do 25. rujna 2020. u prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre na adresi Gortanov brijeg 1, Pazin, od 18 do 21 sat, a voditi će ih kuhar David Skoko.

Broj polaznika je ograničen, a prijave će se primati do popunjena mjesta.

Prijavnicu možete popuniti na Facebook ili web stranici LAG-a „Središnja Istra“.

Molimo Vas da u prijavnicu upišete ako imate željeni termin te navedete ukoliko dolazite u grupi sa drugim osobama. Truditi ćemo se prilagoditi Vašim željama, no zbog ograničenja broja polaznika po grupi ne možemo garantirati da ćemo uvijek i uspjeti. Veselimo se zajedničkom kuhanju.